Tietoja Talobeestä

Talobee auttaa sinua löytämään laatunsa ja luotettavuutensa osoittaneita rakennusalan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita juuri sinun projektistasi. Alustamme erikoisuus on sen helppokäyttöisyys, josta olemme ylpeitä.

Prosessi kuvattuna

Näin matka ilmoituksen tekemisestä valmiiseen remonttiin siis etenee

Ylempänä urakan osapuolten roolit ja vastuualueet kuvattuna. Urakan tilaaja julkaisee työn jonka jälkeen se näkyy urakoitsijoille.

Mikäli urakoitsija on ilmaissut kiinnostuksensa urakkaan, seuraavana pallo siistyy taas urakan tilaajalle, jonka tehtävänä on käydä vertailemassa hänen ilmoittamastaan työstä kiinnostuneet urakoitsijat sekä valittava näistä parhaat valintalistalle.

Valitsemalla jopa neljä urakoitsijaa valintalistalle pääset vertailemaan mahdollisimman monta eri tarjousta. Valintalistalle valinnan jälkeen kummatkin osapuolet voivat olla toisiinsa yhteydessä, sillä tässä vaiheessa järjestelmä jakaa yhteystiedot puolin ja toisin. Urakoitsijoijen vertailun ja tarjousten pyytämisen jälkeen on aika valita sekä palkata urakoitsija.

Urakoitsija suorittaa työn ja urakan tilaaja palaa Talobeehen antamaan urakoitsijasta ja tämän työstä arvion. Arviot ovat hyödyllisiä kaikille ja siksi niiden antaminen kannattaa.

Talobee tekee urakoitsijan löytämisestä entistäkin helpompaa

Autamme sinua kuvailemaan suuret ja pienet kunnossapitotarpeesi Talobee -verkkopalvelussa. Sähkömiehet, remonttifirmat, kalusteasentajat ja monet muut ammattilaiset voivat nähdä remonttisi Talobeessä ja ilmaista kiinnostuksensa sitä kohtaan. Ilmoituksen tekeminen on todella helppoa.

Saat listan kiinnostuneista ammattilaisista ja pääset tutustumaan heidän kuvauksiinsa ja asiakkailta saamiinsa arvioihin. Näiden tietojen pohjalta voit poimia heistä parhaat valintalistallesi.

Listaamasi ammattilaiset ottavat sinuun yhteyttä antaakseen tarjouksen, jotta voit valita sinulle sopivimman tekijän ja toteuttaa projektisi. Talobee on sinulle täysin maksuton.

Keitä me olemme

CEO Guotao, (Ins, MBA) on toiminut rakennusalalla yli 10 vuotta kaupallisissa ja johtotehtävissä. Hänellä on myös kokemusta useista startup-yrityksistä kaupan, matkailun ja verkkoliiketoiminnan aloilta. Guotao vastaa yrityksen hallinnosta.

COO Mikko, (RKM, DI) on toiminut 15 vuoden ajan rakennusalan tehtävissä muun muassa urakoitsijana, valvojana ja isännöitsijänä. Hänellä on kokemusta kahdesta startup-yrityksestä. Mikko vastaa palvelun sisällöstä ja sidosryhmistä.

CTO Enbo (M.Sc.) on kokenut ohjelmistokehittäjä ja palvelusuunnittelija, joka on voittanut useita hacakthon-kilpailuja. Enbo vastaa palveluidemme teknisestä toteutuksesta.

CMO Jani, (BBA) on toiminut markkinointi-, myynti-, projektinjohto- ja asiakkuustehtävissä yli 10 vuoden ajan. Jani vastaa yrityksen markkinoinnista.

Olemme vuonna 2019 perustettu yritys, joka kehittää ja ylläpitää verkkopalveluja rakennus- ja kiinteistöalalle. Yrityksen kotipaikka on Espoo.

Tavoitteenamme on lisätä luottamusta sekä tehokkuutta rakennusalalla. Remontoinnista pyrimme tekemään helpompaa ja tehokkaampaa kaikille osapuolille.

  • Luottamus on meille ensisijaisen tärkeää. Oli sitten kyse palvelun tietosuojasta tai urakoitsijoiden ja toimittajien laadusta, teemme parhaamme varmistaaksemme luottamuksen osapuolten välillä.
  • Haluamme tarjota parhaan käyttäjäkokemuksen palveluissamme. Meitä todella kiinnostaa se, että palvelu toimii, on sujuva sekä nopea kaikilla alueilla.
  • Asiakkaat kiinnostavat meitä. Kuuntelemme asiakkaitamme, kehitämme palveluja asiakkaiden ehdoilla, vastaamme asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamme toimivan asiakaspalvelun. Älä siis ylläty mikäli saat puhelun meiltä, soitamme asiakkaillemme säännöllisesti selvittääksemme missä voisimme parantaa.

Talobeen rakennusalan ammattilaiset haastattelevat kaikki urakoitsijat ennen kuin heidät hyväksytään alustan käyttäjiksi ammattitaidon ja laadun varmistamiseksi.

Yhteystiedot

Osoite:
Fredrikinkatu 61 A, 6.krs 00100 Helsinki

Sähköposti:
tuki@talobee.com

Asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 40 132 5612

Jos sinulla on ehdotuksia palvelun kehittämiseksi tai olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä:

Mikko Hirvonen, tel. +358 40 132 5612